Egyebek

A kuratórium elnöke, Spitzer Gyöngyi 2007 óta az Egyenlő esélyekért Alapítvány közhasznú nonprofit szervezetének önkéntes segítője. Ez az alapítvány 2000 óta foglalkozik fogyatékos és súlyosan, halmozottan fogyatékos személyek ellátásával. Spitzer Gyöngyinek 2010 óta személyes patronáltja is van Csömörön. 

2005-től 2017-ig, több, mint 10 éven át járt le Spitzer Gyöngyi az ország egyik mélyszegénységében élő roma telepére jótékonykodni. Itt több éven át volt saját hímző asszonyköre is.

2010- től 2016-ig az egykori Sanoma Kiadó (most Centrál Média) főépületében rendezett az alapítvány minden karácsony előtt jótékonysági gyűjtést a telepnek.

Emellett a következő intézményekben jótékonykodott még a kuratórium elnőke:

Anyaotthonokban

Börtönben

Idősek otthonában

808 NŐ TEREMTŐ EREJE

ÚJ NŐ, ÚJ FÉRFI, ÚJ EMBER van születőben! 

808 nő

2020. február 22-én volt eddigi életem legnagyobb volumenű saját szervezésű eseménye: a 808 nő rendezvény.

2020.02. 22-ére összehívtam több száz nőtársamat, leány és asszonytestvéremet, egy megismételhetetlen élményre, délután 2-től este 10-ig, Budapesten az UP Rentezvénytérbe.

Mert az összekapcsolt erő sokkal többre képes, mint az egyéni.

Nyolc teljes órán át dolgoztunk azon, hogy együtt megérezzük és aktiváljuk azt a hatalmas NŐI TEREMTŐ ERŐT, ami a birtokunkban van, és elkezdjük használni.

Hogy mire? Arra, hogy képesek legyünk felismerni és elengedni vagy átalakítani a múltból hozott lejárt és lehúzó mintákat, hitrendszereket, érzéseket, hogy ezáltal napról- napra egyre inkább élvezhessük a jelent. Hogy ne kívülről és felülről várjuk, hogy megmondják nekünk, hogy mit tegyünk, hanem hogy képesek legyünk a saját lelkünkkel és testünkkel kapcsolódni, és egyre éberebben ismerjük fel a valós szükségleteinket. Hogy a félelmek és az azokból jövő megfelelni akarások helyett bízzunk magunkban, a bennünk levő hatalmas teremtő erőben, éberségben, szeretetben, az isteni gondviselésben, öngyógyító erőinkben. 

Célunk az volt, hogy a generációk láncolatából hozott negatív érzéseket elkezdjük átalakítani, transzformálni megértéssé, ezáltal elfogadássá, belső erővé, szeretetté, mert az nem csak magunkra, hanem férfitársainkra, családunkra, és az egész világra áldásos lesz. A gyermekeink is gyógyulni fognak. Sőt, a Föld is, hiszen az ember és Földanya között teljes párhuzam és kapcsolódás van.

 A világnak olyan szeretetteli nőkre van szüksége, akik tudják és merik élvezni az életet, nyitottak, kreatívak, a teremtő erejükkel bölcsen és nagylelkűen bánnak, és élvezik érvényesíteni az érdekeiket. Éberen döntenek az életükről önmaguk és a világ örömére.

 A világnak olyan szeretetteli nőkre van szüksége, akik tudják és merik élvezni az életet, nyitottak, kreatívak, a teremtő erejükkel bölcsen és nagylelkűen bánnak, és élvezik érvényesíteni az érdekeiket.Éberen döntenek az életükről önmaguk és a világ örömére.

Azóta az is kialakult bennem, hogy ezen rendezvény célja egy brand létrehozása, aminek a neve 808 NŐ lesz. Akkor is, ha 500 vagy 600, vagy akár később 6 ezer nő lesz jelen.

808 NŐ lesz a neve a jövőben is azoknak az általam szervezett női közösségekben való eseményeknek, amiknek a lényege a bennünk nőkben hozottan és öröklötten kialakult negatív érzések, mintázatok tisztítása és /vagy transzformálására, azaz megértéssé, szeretetté való átalakítására való törekvés.

 Kiket vártunk a szeánszra?

 Azokat, akik szeretnének fejlődni a nőiségük élvezni tudásában.

  • Akik szeretnék a saját ősi, női erőiket, hozott tudásukat, képességeiket aktiválni.
  • Akik nem másoktól várják az életük jobbá tételét, hanem a saját teremtő erejükben és hitükben szeretnének növekedni.
  • Akik fejlődni szeretnének abban, hogy felismerjék a testük és a lelkük (ami egyben van, amíg élünk) igényeit.
  • Akik szeretnék öngyógyítani magukat.
  • Akik vannak olyan bátrak és nyitottak, hogy fejlődjenek a bizalomban, ősbizalomban.
  • Akik meg szeretnék tapasztalni az összekapcsolt női erő és jelenlét erejét, ezzel erősítve magukat.

Akik nyitottak voltak arra, hogy ne a múltban, hanem a jelenben éljenek.

A program során volt meditáció, tisztító meditáció, Bodzán Antal szobrászművész Kozmikus Anya (Isten női arca) szobrának betöltése, transzolós meditáció, a megújhodást segítő erők bekérése és fogadása, páros és interaktív gyakorlatok, mantrák éneklése együtt, közös imádkozás a családunkért, nő és férfi társainkért, hazánkért, hogy minél több ember társunk ébredjen, és kapja hozzá az erőt, útmutatást. Majd zenéléssel és közös ünnepléssel, tánccal zártuk az estét. 

Ezen a fantasztikus eseményen az UP Rendezvénytérben csak nők vettek részt, és csak nők voltak jelen az adott térben. Vagyis a beengedők, fényfestők, operatőrök, hang és fénytechnikusok is mind nők voltak. 

Nagyon fontos része volt ennek a napnak, hogy míg mi nők az UP Rendezvénytérben dolgoztak, addig a Teréz krt. 13. szám alatti régi házasságkötő teremben, Kalászi Gábor coach (https://www.ujegyensuly.hu/szerzo/kalaszi-gabor ) és Simonfi Etele sámán ( https://www.ujegyensuly.hu/spiritualitas/a-samanok-bibliaja ) azon dolgoztak néhány tucat férfivel, hogy a nőkhöz köthető sérelmeket, rossz érzéseket tisztítsák magukból. ( A patriarchális időszak alá- fölérendelt játszmája sok sebet ejtett rajtunk.) 

———————————————————————

Egy személyes beszámoló a 808 nő teremtő napról: https://www.ujegyensuly.hu/spiritualitas/igazi-baratkent-kapcsolodtunk-tisztulasi-folyamatban-vendegkent

„A legnagyobb és legmeghatározóbb dolog, amit aztán a 808 Nő szeánszon kaptam, az a hit és bizonyosság volt, hogy megéri minden pillanat, amit önmagunkért teszünk, minden lépés, ami egyre közelebb visz a legbelsőbb önvalónkhoz és ezáltal egy kiteljesedett élethez. Mindebben pedig nem vagyunk egyedül, mert ott van az a sok csodálatos és nyitott lelkű ember, akiknek szíve-lelke óhajtja a változást! Amikor változunk, akkor megváltozik minden, ezzel adunk és hatalmas hozzájárulása vagyunk a világnak! „

Visszajelzések a 808 női szeánszról: https://www.ujegyensuly.hu/spiritualitas/visszajelzesek-a-808-no-rendezvenyrol

„Kedves Gyöngyi!

Köszönöm szépen a tegnapi napot, hogy tanúja lehettem több száz lélek eggyé válásának, minden szív egyszerre dobbanásának, saját magam eltitkolt előtt élettörténetem felszínre törésének és felvállalásának, rejtett tartalékaim felszínre hozásának.

Hálás vagyok azért az ölelésért, amit adtál oly őszintén nem csak nekem, mikor bemutatkoztam személyesen Neked, hanem mindannyiunknak, akik éheztek azt! Szavaid, tested, szellemed és humorod is töltötte a teret, erre más, így, nem lett volna képes. Nem volt az az Álom véletlenszerűen Hozzád suhanó…

Boldog vagyok, hogy ismeretlenül is ismerlek!
Csodálatos ember, fantasztikus szellemi vezető, gyönyörű Nő Vagy!
Áldott légy és erős még sokáig Magadnak, Nekünk!
Szeretet és Hála… No meg huncutság…”

„A tegnapi nap fantasztikus volt!!!! Köszönjük!!!!!!
Ez annyira különleges volt, az élmények csúcsa
A tegnapi nap hatása lehet, hogy ma nagyon sokat sírtam?”

„Hálás vagyok, amiért ott lehettem és megtapasztalhattam több száz NŐ egymást segítő, teremtő erejét!”

„Szavakkal el nem mondható a tegnapi nap, álmomban még mindig ott voltam…”

https://www.ujegyensuly.hu/uploads/ckeditor_mg_7063_5e6224f4a3f3e.jpg

Video a projekt bejelentéséről: https://www.facebook.com/watch/?v=686689605138143

A rendezvényre való felhívás: https://www.ujegyensuly.hu/808no