Nyári táborok

Nyári táborok 2016 Badacsony

Az idei táborokat is a festőien szép panorámájú és igényesen, izgalmasan kialakított belső terű Szeremley Vendégházban tartjuk meg.( www. http://szeremleyvendeghaz.hu )

A maximális csoportlétszám: 28 fő

További részleteik miatt Érsek Editnél  lehet érdeklődni: info@somamamagesa.hu, 06-30/560-36-06

I.tábor: Női csoport – Július 22-től 26-ig (4 éjszaka 5 nap)

Címe: Hogyan élvezhetjük és élhetjük meg még inkább azt, hogy nők vagyunk?

Jelentkezési lap:

http://www.somamamagesa.hu/kurzusok/itabor-noi-csoport-%E2%80%93-hogyan-elvezhetjuk-es-elhetjuk-meg-meg-inkabb-azt-hogy-nok-vagyunk

Ahogyan a címe is jelzi, ennek a 4 éjszaka 5 napos tábornak a célja az, hogy elkezdjük magunkat felszabadítani, felvállalni, napról-napra jobban elfogadni, felismerni és megélni a nőiségünk adta lehetőségeket önmagunk és a világ örömére. Ehhez tisztázni kell a szerepeket, feladatokat, hogy annyit vállaljunk magunkra, amennyi a miénk, és azt válasszuk, amire valóban szükségünk van.  Képessé kell válnunk arra is, hogy napról-napra egyre inkább a saját életünket éljük, vagyis felismerjük azt is, ami nem a miénk.

Új nő van születőben. A XXI. század nyitott, rugalmas, dinamikus női már nem csak szemlélői egy kitalált hitrendszernek, kapcsolati és szerepmintáknak, hanem résztvevői és formálói is.

Ennek a legfőbb értékei, tartópillérei: szeretet és önszeretet, megértés, önérdekek felismerése és érvényesítése, önmegvalósítás, szárnyaló kreativitás, életöröm, adás-kapás egyensúlya, a női lét élvezete.

A tábor ára: 85 ezer ft, mely tartalmazza a foglalkozások árát, a szállás díját és a napi 3-szori étkezést. A tábor 14 órától indul.

(Azt, hogy vegetariánus, vegán, vagy húsos étkezést választ valaki, egyéni egyeztetés eredménye.)

 

 

II.tábor: Fiúk-lányok, férfiak, nők, férfi és nő lehetőségek, transzneműek, She-mail-ek, szóval bármilyen nemű ember – Aug.5-10-ig (5 éjszaka 6 nap)

Címe:  Hogyan élvezhetjük és élhetjük meg még inkább azt, akik vagyunk?

Jelentkezési lap:

http://www.somamamagesa.hu/kurzusok/iitabor-hogyan-elvezhetjuk-es-elhetjuk-meg-meg-inkabb-azt-akik-vagyunk

Ahogyan a címe is jelzi, ennek az 5 éjszaka 6 napos tábornak a célja az, hogy elkezdjük magunkat felszabadítani, felvállalni, napról-napra jobban elfogadni, felismerni és megélni az egyéniségünk adta lehetőségeket önmagunk és a világ örömére. Ehhez tisztázni kell a szerepeket, feladatokat, hogy azt válasszuk, amire valóban szükségünk van. Képessé kell válnunk arra is, hogy napról-napra egyre inkább a saját életünket éljük, vagyis felismerjük azt is, ami nem a miénk.

Mit jelent az, hogy „még inkább megélni azt, akik vagyunk?” Azt, hogy a saját lelkünkkel kapcsolatba lépve ismerjük föl a valós vágyainkat, terveinket, szükségleteinket, értékeinket, és ezzel minél szabadabban, bátrabban és hatékonyabban éljünk is. Ehhez elengedhetetlen a lélek kapcsolat (ehhez olyan meditációs technikákat mutatok, melyek hazavihetőek) és az, hogy kellőképpen „le legyünk földelve.” Hiszen mi vagyunk a „létra Föld és Ég között”, így csak akkor tudjuk megvalósítani a hozott, kapott terveinket, ha megvan az anyaggal, anyafölddel, anyagi világgal is a kapcsolatunk.

Új férfi és új nő van születőben. A XXI. század nyitott, rugalmas, dinamikus férfiai és női már nem csak szemlélői egy kitalált hitrendszernek, kapcsolati és szerepmintáknak, hanem résztvevői és formálói is.

Vagyis az, hogy hogyan tudunk együtt, egymás mellett élni, az rajtunk múlik.

Ennek a legfőbb értékei, tartópillérei: szeretet és önszeretet, megértés, önérdekek felismerése és érvényesítése, önmegvalósítás, szárnyaló kreativitás, életöröm, adás-kapás egyensúlya, az egyéni lét élvezete, az egyéniség felismerése és kibontása.

A tábor ára: 95 ezer ft, mely tartalmazza a foglalkozások árát, a szállás díját és a napi 3-szori étkezést.

(Azt, hogy vegetariánus, vegán, vagy húsos étkezést választ valaki, egyéni egyeztetés eredménye.)