Hétesi kézimunkázó asszonyok munkái

watch Kedves Érdeklődők!

http://colibriconsult.com.ua/uploaded/detskie-sadi-nevskogo-rayona-na-karte.html детские сады невского района на карте Előszöris nagyon köszönöm minden irántunk érdeklődő és segitő embertársunk figyelmét!

enter site Köszönöm mindazok fáradtságát, akik dec. 20.-án elhozták a Sanomába az ajándékaikat. Másnap, 21.-én vittük le – ahogy igértem – két borsodi településre: Ózd – Hétes telepre és Sátára. Mindkét helyen nagyon hálásak voltak az emberek, köszönik szépen , amit kaptak.

java platform se binary Az Hétesi Alkotó Asszonykör 9 kézimunkájából 6-ot vettek meg, ami első próbálkozásra igen jó arány! Nagyon örültek neki az asszonyok – és persze én is – igen lelkesitően hatott ez valamennyiőnkre.

enter Ahogy már mondtam, ezen a környéken nagyon nincs munkalehetőség. Különösen nehéz az elhelyezkedés egy cigány származású embernek. Ezek az asszonyok szeretnének tevékenyebbek lenni, szeretnének dolgozni, de mivel nem tudnak elhelyezkedni sehol – folyamatosan igyekszik őket Bódis Kriszta és szociális munkásai segiteni: www.cseppgyerek.blog.hu – ezért jelenleg ez a kézimunkázó tevékenység az, amivel ők is létre tudnak valamit hozni.

http://africandance.com.au/disqusion/74.html характерные свойства информационных технологий A 9 asszonyból eddig csak 2 volt, aki már kézimunkázott, ők tanitották be a többieket is.

go to link Már ők is érzik, hogy „több legyet ütnek egy csapásra”, hiszen végre olyan közegben lehetnek, ahol csend és nyugalom van ( az egykori üveges mühelyből átalakitott alkotóházban, ami tőlük kb. 15 perc sétára van). Szabály, hogy ezekre a kézimunkázó együttlétekre ( a „fonóba”), gyermek és férfi nem jöhet. Kevesen tudják azt, hogy ez milyen nagy dolog a cigányasszonyoknál, hiszen náluk ez eddig nem volt hagyomány.

из лоджии сделать спальню (http://www.nlcafe.hu/eletmod/20110901/megtortem_a_cigany_hagyomanyt/)

http://banka-navibor.by/demo/pritsep-mzsa-817730-tehnicheskie-harakteristiki.html És mivel ez a tevékenység minden szempontól nagyszerü ( kikapcsolja, a jelenbe hozza őket, el kell sétálni az alkotóházig, tehát mozognak és kiszakadnak az otthoni közegből, megérzik az asszonyi segitő közeg intimitását és erejét, és emellett pénzt is keresnek vele) folytatni fogjuk a munkát.

основные виды безработицы Ők a kézimunkázását, én pedig a munkájuk gyümölcseinek népszerüsitését, és a lehetőséget, hogy az egész év folyamán bárki megvehesse azt, amit csinálnak.

Folyamatosan frissen töltjük fel az oldalt, hogy láthassák, mik azok a munkák, amikre licitálhatnak. Minden munka több héten át van kint, mindig az kapja meg az adott kézimunkát, aki addig a legmagasabb összeget kinálta.

Minden felajánlott összegért hálásak vagyunk!

Köszönjük a figyelmet!

A kézimunkák:

1. himzés – elkelt


2. hímzés
kikiáltási ár: 5.000.- Ft.
3. hímzés
elkelt

4. hímzés
kikiáltási ár: 15.000.- Ft.
5. hímzés
kikiáltási ár: 10.000.- Ft.
правосудие таро значение в отношениях Az ózd-hétesi asszonyok kézimunkázás közben Somával
[album id=3]